Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Očaranost Pon 4 Maj 2015 - 11:36 | |
| Giovanni Marradi - Just for you Očaranost
Ko se dotikam tvojih lepih las, neka iskra preskoči mi v dlani in se oglasi v prsih tihi glas: "Tu je sreča, ki nikjer jo ni!"
Očaran v opoju tvojega poljuba ljubko te stisnem v svoj objem, nežno rečem - da si moja ljuba ter se očaran izgubim - v njem!
Dotik s toploto tvojega telesa zapisan je za zmeraj v spomine, tako vem - kaj ponujajo nebesa, ko utihne srce, življenje mine!
Nežnost prsi tvojih - v dlaneh mi v oči pokliče zvezde z neba, in ustnice skozi ljubek nasmeh napišejo nanje nežen klic srca!
Vedno znova poezija tvoje kože očara mojo dušo v ljubke sanje, mehki lističi tvoje nežne rože me mamijo, da izgubim se vanje!
Nikoli te ne bom pozabil, mila, za vedno boš v srce zaklenjena, vekomaj boš ostala ljubka vila, ki me v svoje čare je začarala!
Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://forum.krstarica.com/showthread.php/180808-ZAGRLJAJ/page31Vasja Belšak | |
|