Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Podarjena sreča Tor 27 Jan 2015 - 19:24 | |
| Giovanni Marradi - Impossible Love Podarjena sreča
Samo majhen drobec tvojega srca mi daj v dlani, da ga bom objel, nežno ga skril v globino mojega, da ga nikoli nihče ne bo - vzel!
Samo majhen košček - tvoje kože pusti v praznini mojih mi dlani, da zajel bom vonj preljube rože, si naslikal tvojo srečo - v oči!
Pusti mi samo en las - v dlaneh, samo z njim pomirjen bom zaspal, v srce mi prikliče - tih nasmeh, da glavo tvojo sem v njih držal!
Pusti na mojem vratu en sam dih, da čutim toplino tvojega telesa, v sreči napišem zate nežen stih, kako tedaj občutim jaz - nebesa!
Podari še dotike mojim ustnicam, tam so jih tvoje prsi zapustile, veš - nikomur nikdar jih ne dam, za vedno bodo ustnice - krasile!
Podari mi še sijaj zvezd iz oči, topel poljub - ti za darilo dam, da mi sveti, ko moje srce zaspi, da na temno pot ne bi šel - sam!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://oltreognioltre.com/2014/09/01/chissa-perche/Vasja Belšak | |
|