Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Če jutrišnjega dneva več ne bo Ned 26 Okt 2014 - 14:30 | |
| FRANCIS GOYA - If Tomorrow Never Comes Če jutrišnjega dneva več ne bo
Če jutrišnjega dneva več ne bo, boš vedela, kako sem te ljubil, ker tebi pesmi sem napisal sto, v vsaki tvoje sem oči poljubil!
V slednji pesmi svoje sem srce tebi v ljubljene dlani ponujal, in zagrnjen - v žalostno gorje, tebi v srcu srečo sem prebujal!
Kako lepo je jadrati - v nočeh, če veter ljubezni v jadra piha, ko duša nosi - ljubezen v očeh, ter do zadnjega bi ljubil diha!
Ko si samo želiš - da bi z njo z roko v roki ljubljen ostarel, iz njenega objema vzel - slovo, s poljubom njenim v nebo odšel!
Če jutrišnjega dneva več ne bo, nikar ne joči ljuba - za menoj, odnesel tebe v srcu sem v nebo, a duša moja vedno bo - s teboj!
Prihajal bom k tebi v mesečini, z zvezdami priklical ti nasmeh, da lahko poiščeš - med spomini, moj poljub - najin sladki greh!
Kako lepo je jadrati - v nočeh, če veter ljubezni v jadra piha, ko duša nosi - ljubezen v očeh, ter do zadnjega bi ljubil diha!
Ko si samo želiš - da bi z njo z roko v roki ljubljen ostarel, iz njenega objema vzel - slovo, s poljubom njenim v nebo odšel!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://hdwpapers.com/setting_sun_and_sailing_ship_wallpaper-wallpapers.htmlVasja Belšak | |
|
mojmir
Število prispevkov : 277 Starost : 58 Kraj : maribor Datum registracije : 01/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Če jutrišnjega dneva več ne bo Pon 27 Okt 2014 - 8:18 | |
| | |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Če jutrišnjega dneva več ne bo Pon 27 Okt 2014 - 9:06 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Če jutrišnjega dneva več ne bo | |
| |
|