Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Bajka neke noči Pet 15 Feb 2013 - 22:18 | |
| STAMATIS SPANOUDAKIS - Stone Years Bajka neke noči
Roka po svili tvojega telesa skozi tvoj dih strasti potuje, lepoto - ki jo rišejo nebesa, tok nežnih poljubov ti zasuje!
Strastni gumb, ki ti nabreka, na čarobni dojki v moji dlani, pogled - ki razoroži človeka, poljubi tvoji iz neba poslani!
Tvoj vzdih strastno sunkovit v polmraku ves nemiren zaječi, strasten pogled v temi skrit si toplino telesa mojega želi!
Čuten gib bokov, ki me vzame v ples strasti tvojega telesa, duša tvoja se v plamen vname, val sreče odplavi te v nebesa!
Kar bodi v raju - ljuba moja, srečna, saj sem te tja poslal, ker bo tam zapela duša tvoja, pesem - ki nama jo Bog je dal!
A mene spremljal bo trenutek tja v večnost - na srečo mojo, ljub neopisljivo lep občutek, v raj sem peljal - dušo tvojo!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.artlimited.net/image/en/316465Vasja Belšak | |
|