Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Prikupen čar noči Čet 17 Jan 2013 - 18:19
MICHEL PEPE - The Wings of Love
Prikupen čar noči
V spanju te začutim, nežno te objamem, tvoj nežni vonj strast mi v noč zbudi, prebudi se želja - da te znova vzamem ter nežno raj pričaram obema pred oči!
Pohlepno zdrsnejo dlani na ljube boke, v objem te zvabi splet dotikov bežnih, v nežnost vabijo me tvoje drobne roke, iščejo poljubi strast na prsih nežnih!
Splet dotikov, ki ti pričarajo nebesa, prikliče v prsi rajske ptice, ki pojo, obudi v strast metulje tvojega telesa, vsa razcvetela z njimi poletiš v nebo!
S poljubi je zasuta tvoja sladka koža, strastna želja ti iz prsi krik izvabi, v pričakovanju se odpira - rosna roža, srce odpluje v nič in se preda pozabi!
Neučakano in razvneto vase me povabiš, saj utripa v tebi krčeviti val slasti, zamaknjena v ritem dveh teles pozabiš, strašno zlo našega sveta in vse skrbi!
Zasopla si nenadoma v krik se utopila, razvneta zamrla v strašen krč strasti, odpotovala v raj in me samega pustila, hvala ljuba moja za prikupen čar noči!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!