Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Utrinek mojih noči Sob 5 Jan 2013 - 15:32 | |
|
Ernesto Cortazar - Take my Hand
Utrinek mojih noči
Ležiš ob meni opojna kakor vino! Le kje potuješ, ko telo ti spi? Nemo mesec riše telesa veličino! Tvoj mili vonj v meni slo budi!
Nežno ti obrišem z las - srebro, ki ga mesec sanjavi je podaril, prisluhnem duši, ki šepeta tako: "Hvala, ker si me z njo obdaril!"
Prebujena se stisneš mi v dlani, nežno ti na prsih najdem - slo, zbudim ti strast, ki v tebi spi, razgreta duša poleti ti v nebo!
S poljubi grem po poti mesečine, pospremiš me z gibanjem telesa, sreča sije in tema v nič izgine, zavzeta pospremi naju v nebesa!
Poljub s tvoje rože roso zbriše, izvabi ti iz prsi stok strasti, ljubezensko ti pravljico napiše, nebeške zvezdice privabi v oči!
Črn oblak mesečino skrije v noč, vsa lepota tvoja v noč premine, zaman ti kličem v temi na pomoč, ostal sem sam za goro bolečine!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.forum-srbija.com/viewtopic.php?f=401&t=16642&start=100Vasja Belšak
Nazadnje urejal/a Vasja Belšak - Tihi Don Čet 15 Jun 2023 - 20:02; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
Jože Brenčič
Število prispevkov : 233 Starost : 74 Kraj : Podlipa Datum registracije : 09/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Utrinek mojih noči Pet 11 Jan 2013 - 12:48 | |
| Lepo, Vasja. Všeč mi je | |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Utrinek mojih noči | |
| |
|