Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Nočna iluzija Pet 4 Jan 2013 - 12:51 | |
| James Last - Slavonic Dance Nočna iluzija
Zbujen - temna noč je v očeh! V objemu dlani tvoje je telo, spomin izvabi v oči - nasmeh, sladko željo, ki vabi v nebo!
Roka sama poišče dojke ljube, dlan zavzeto jim obliko boža, Kdo preštel bi - vse poljube, ki jih je prejela nežna koža!
Preko prsi zdrsne ti na boke, z njih nežno čipke ti obriše, da tiho potovanje nežne roke konča, kjer sreča bajke piše!
Potuje po sledi vlažni bežno, prikliče iz prsi dih strasti, pot poljubov po telesu nežno vzdih pohoten v temo sprosti!
Srečanje roke z nebeško rožo, iz tebe strasten krik izvabi, nemo topla dlan ti boža kožo, a duša tvoja se preda pozabi!
Objameš me, nemo se priviješ, strast nudi ustnice v poljub, razvneta me - v objem oviješ, iz spomina obrišeš mi brezup!
Poljubiš me, priviješ k sebi, zastor trepalnic oči zakrije in dih izda dogajanje v tebi, željo, ki po potešitvi vpije!
Objem v tvojo strast me vabi, da tvoj čuten vzdih me vzame, izroči v nasladni se spozabi, splet duš se - v ogenj vname!
Oba v lepo večnost popeljana, zajeta v ritem najinih teles, v igrico, ki od boga je dana, strast popelje naju do nebes!
Skozi željo čustev odpeljana, omahneva prekrita v čutnosti! Pomirjena, srečna in zaspana potoneva v vabljivi sen noči!
Zbujen - temna noč je v očeh! Sam sem, tebe več ob meni ni, ugasle oči v njih umira smeh! Nevidni nož v srce se zasadi!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://guide.supereva.it/sogni/galleria/big/sognare-di-fare-lamore/1Vasja Belšak | |
|