Število prispevkov : 328 Starost : 69 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 11/04/2010
Naslov sporočila: Re: Predaja Pon 27 Avg 2012 - 11:59
Vasja Belšak - Tihi Don je napisal/a:
Predaja
Bog, ustavi to srce, ki mi v prsih bije! Odnesi ga - naj gre, ob tebi se spočije!
Duše se usmili moje, ki v svetu tu trpi, ter v naročje svoje me odpelji iz noči!
Dovolj trpljenja je tu v tem svetu zla, kjer vlada le gorje, nestvori brez srca!
Vasja Belšak
... Lepa pesem, locirana nekako v kulminacijo tvojega poglabljanja v depresivno fazo psihološkega procesa žalovanja za pomembno psihološko izgubo. Naslednja faza je faza izhoda iz krize, svetloba na koncu tunela, nova vizija, ...
... razen, če je oseba nikoli ne doseže...lahko se izgubi v podzemnih labirintih bolezenske depresije...ki ga počasi vodi v bolezen ali smrt.
Prijatelj, bodi previden, pesmi zelo pomagajo v procesu spoprijemanja z izgubo ...če bo pretežko, pa si le poišči strokovno pomoč...
Lp, Dušan
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: Predaja Sre 29 Avg 2012 - 11:52
Hvala za obširen komentar in pohvalo, Dušan! Strokovna pomoč pa odpade - žal se je omejila samo na nenormalne količine drog, ki te spremenijo v rastlino! Preizkušeno v podobnem primeru na lastni koži!