Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: "V MENE ZREŠ" Tor 29 Jun 2010 - 10:59 | |
| Opisala bi še kar dogodilo se, danes ne izpusti tega, miru ne da. Kakor uvela sem roža, le sonce me lahko še poboža. Ne želim ozirati se nazaj, srce hrepeni, mir duši ne da dihati. Nazaj v tiste preklete dni ko sem tako brezmejno ljubila te a ti ozirajoč se na se, v množici spregledal me. Solza prikradla v moje je oko, prezir v tvojem zasledilo, trdna kakor skala postala, da bi me ljubezen ta ne pokončala. Sedaj v mene zreš, bolečine ne prezreš, kakor koledar ponavlja se misli na tebe se vrste. Dan za dnem po temu hrepenim, tebe nikoli ne doživim, ali nekaj ostalo bo, čas kateri ljubila sem močno. Tega se izbrisati ne da, lahko spremeniš vsa življenska pravila, števila in zakone, tudi na glavo postaviš se lahko, ali mene spremenilo to ne bo. Ljubila in ljubim še življenje to. Če katero priložnost še dobim, nikoli se zazrla več v njo. Kakor luna na dnu je potoka, ko se voda odteče ostane le razpoka. Kaj boš ti z njo, tako se življenje nadaljuje, kaj dosti ne sprašuje, le snuje. | |
|