Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: "ODER ŽIVLJENJA" Pon 21 Jun 2010 - 17:15 | |
| [slika/internet]Na svojem sem odru življenja, od daleč pregledujem vsa svoja stvarjenja, nič kaj dosti od umetnika tega, kaj za vraga je počel do sedaj? Čudna se iz tega reč je izvila, nikomer ni podoben, nič iz njega ni, kaj bodemo sedaj se šli? Pradstava je že v polnem teku, vsi so postrojeni na mestu, vse nekam drvi, išče, raziskuje, vse se nekam huduje, nad vlado, parlamentom, nad zdravstvom, nogometom, farmacija katera pravijo da nas ubija, ja še cerkve so se lotili! Vedno so drugi krivi, mi smo ovčice blažene! Sedaj pa sem, zaveso svojo odstrla, v svoje se globine uzrla, vidimi kaj vse v meni prebiva, nisem starka, sem še živa. Hrepenim pa cvetu sladkosti', po raju mladosti, ljubila bi kakor nikoli, le dvakrat bi se obrnila, pa svet ves prehodila. Postavila bi si šotor kreposti, povedala vsem kje je studenec modrosti, pokazala jim samega Boga, ali to vam povem že sedaj: Ta prebiva v notranjosti posameznika! | |
|