Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: "INTUICIJA" Pon 14 Jun 2010 - 10:29 | |
| Že dolgo opažam da intuicija moč ima, pride kakor strela z jasnega, odločitev pravo mi poda, tudi odgovore vse za mene ima. Zaznam človeka, njegove misli stanja trenutnega. V besedah so odgovori, njegove želje Le nekaj me zadržuje, lahko da se sistem sesuje vse mi odgovore nasuje. Ponosna sem na se, vem, v besedah prepoznam vse, tudi če nikoli ne dobila odgovora vedela misel na mene, bila naslovljena. Ko nekaj skupaj drži vezi, težko je pretrgati te poti, že dolgo se zavedam tega, ko sem nekoga zaznala. Dobila ne bom odgovora, ali srce čutilo vse, tudi trenutke te, ko oddaljilo od mene se. Čustva lahko človek zataji, ali ljubezen združuje ljudi, veselje prinese v srce, radost da iskrico v oči in vse se lepše zdi.
| |
|
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: "INTUICIJA" Pon 14 Jun 2010 - 10:56 | |
| Pa se je na žensko intuicijo zanesti. Običajno reče, ko je vse mimo: "Saj sem vedela". | |
|
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: "INTUICIJA" Pon 14 Jun 2010 - 11:12 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Pa se je na žensko intuicijo zanesti. Običajno reče, ko je vse mimo: "Saj sem vedela".
Uf, ta je bila nizka Miro , saj moški nebi bili moški "Če bi ne tako mislili" Vseeno hvala, če si samo pomislil, je O.K. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: "INTUICIJA" | |
| |
|