Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: "EGO" Sob 5 Jun 2010 - 23:08 | |
|
Že, že porečejo mi ljudje, temu pa ego igra, se ve če drugače ne gre. Včeraj je nove si čevlje obul, danes veliko novega je bilo, prav zato je zrastel močno. Ni vedno lahko to živalco krotit, včasih potrebno drugače jo skrit takrat pa prekleto boli, ostaneš brez moči. V kot ga postaviš, mir, mu praviš, pusti živet, naj sam prehodim ta svet. Svet bi ves v trenutku prehodila, vse neznane bi kraje proslavila, tudi islam mi diši, neke nove mi vliva moči. Polna navdiha in novih idej, kaj bom z njimi ne zlezejo na plan, vse sem skrčila v življenja roman. Pišem in pišem, Bogove slavim, umiriti se ne morem, nenehno drvim. Kakor lučka bom pregorela, vse si ideje z glave bom snela, tudi želje postavila v kot, odrešena kakor sam Bog. Kaj mi ta ego sedaj načrtuje, nove ideje za sebe si kuje, noče in noče odnehati še, ne izpusti iz ujetosti te, nekoč ga ugnala u kozji bom rog, vrata zaloputnila, rekla: Nasvidenje, moj Gospod!
|
| | |
|
Zbirka pesmi ali "ODA LJUBEZNI" do Vrtnica
|
|
|
Stran 1 od 2 |
// 0 ? x - overFlowX : x;
overFlowY = y + renderedHeight + excessHeight - window.innerHeight - window.pageYOffset; y = overFlowY > 0 ? y - overFlowY : y;
renderedElement.style.top = (y + 15) + "px"; renderedElement.style.left = (x + 15) + "px";
if (agt.indexOf("gecko") != -1 && agt.indexOf("win") != -1) { setTimeout('renderedElement.style.visibility = "visible"', 1); } else { renderedElement.style.visibility = "visible"; } } }
function Pagination() { }
function do_pagination_start() { var start = document.go_page.start.value; start = (start > 2) ? 2 : start; start = (start - 1) * 15; start = (isNaN(start) || start < 0 ) ? 0 : start;
self.location.href='/novo-nove-pesmi-vseh-elanov-portala-f95/zbirka-pesmi-ali-oda-ljubezni-do-vrtnica-t1503-'+start+'.htm';
}
function destroyPagination() { if (document.body.firstChild != originalFirstChild) { document.body.removeChild(document.body.firstChild); } } //]]>
Pojdi na stran : 1, 2 | Nehaj slediti novim sporočilom na to temo |
|
Permissions of this forum: |
Da, lahko odgovarjaš na teme v tem forumu
|
|
| | Že, že porečejo mi ljudje, temu pa ego igra, se ve če drugače ne gre. Včeraj je nove si čevlje obul, danes veliko novega je bilo, prav zato je zrastel močno. Ni vedno lahko to živalco krotit, včasih potrebno drugače jo skrit takrat pa prekleto boli, ostaneš brez moči. V kot ga postaviš, mir, mu praviš, pusti živet, naj sam prehodim ta svet. Svet bi ves v trenutku prehodila, vse neznane bi kraje proslavila, tudi islam mi diši, neke nove mi vliva moči. Polna navdiha in novih idej, kaj bom z njimi ne zlezejo na plan, vse sem skrčila v življenja roman. Pišem in pišem, Bogove slavim, umiriti se ne morem, nenehno drvim. Kakor lučka bom pregorela, vse si ideje z glave bom snela, tudi želje postavila v kot, odrešena kakor sam Bog. Kaj mi ta ego sedaj načrtuje, nove ideje za sebe si kuje, noče in noče odnehati še, ne izpusti iz ujetosti te, nekoč ga ugnala u kozji bom rog, vrata zaloputnila, rekla: Nasvidenje, moj Gospod! | |
|