Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
Naslov sporočila: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 19:02
HOPE
Ozri se in videla boš, pobožaj in začutila boš, slane kapljice solze, ki razkrajajo srce.
V mrzli postelji leži, misli nate, se boji, v temni sobi on živi, Čuvaj bremena ga ne izpusti. *** "Osvobodi se, pridi ven!" Mu zakriči. ** Ob mrzlih mislih tone v solzah, zapuščen, izgubljen ne najde poti z dna. Pod težo bremena Obupa, oslabi, omaga, ne živi. * Naposled pa pod zvezdnim nebom, več ne zažari.
moni moni likes this post
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 20:42
Zakaj tako žalostna pesem Matic? Te bomo v roke vzeli, saj si šele začel pesniti, te lahko "preoblikujemo"
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
Naslov sporočila: Re: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 20:52
Nuška Golobič je napisal/a:
Zakaj tako žalostna pesem Matic? Te bomo v roke vzeli, saj si šele začel pesniti, te lahko "preoblikujemo"
Želim se preoblikovati! Načrt in izvedbo prepuščam tebi
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 21:13
Matic Udrih je napisal/a:
Saj je le faza žalosti. Tudi to se bo spremenilo...
Dominika Portic
Število prispevkov : 83 Starost : 36 Kraj : Maribor Datum registracije : 09/04/2010
Naslov sporočila: Re: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 21:46
In pesnik je postal. Priden dečko
Aren Vidovski
Število prispevkov : 134 Starost : 46 Kraj : Bled Datum registracije : 07/04/2010
Naslov sporočila: Re: Upanje Tor 27 Apr 2010 - 22:26
Glavo pokonci, Matic in ... še kaj napiši
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Upanje Sre 28 Apr 2010 - 1:49
Saj veš, da če imaš res željo, imaš tudi recept v svoji glavi, ne smeš se prepuščat drugim, da vodijo tvoje misli, ker kajkmalu ugotoviš, da si daleč stran od sebe.
Matic Udrih
Naslov sporočila: Re: Upanje Sre 28 Apr 2010 - 15:47
Saj veš, da če imaš res željo, imaš tudi recept v svoji glavi, ne smeš se prepuščat drugim, da vodijo tvoje misli, ker kajkmalu ugotoviš, da si daleč stran od sebe.
Zanimivo tole napisano Nuška, dalo mi je misliti. Vem, da odgovorov ne bom našel v zvezdah in da jih moram poiskati v sebi. Včasih se mi nabere toliko misli, da jih ne znam več povezati skupaj in jih voditi po poti.
Lažje mi je, če lahko svoje občutke izlijem na portal in jih delim tu z vami v obliki pesmi. Če govorim s prijateljem, mu težave ne morem zaupati tako, da me ne razume.
Začutil sem, da pisanje pesmi pomeni izražanje svobode kjerkoli in kadarkoli. Všeč mi je, ker si potem pesmi razlagamo vsak po svoje, na svoj način.
Matic Udrih
Naslov sporočila: Re: Upanje Sre 28 Apr 2010 - 15:48
Aren Vidovski je napisal/a:
Glavo pokonci, Matic in ... še kaj napiši
Kakšen dolg post v obliki pesmi? Hvala
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
Naslov sporočila: Re: Upanje Sre 28 Apr 2010 - 17:34
Pisanje iz izlitje svoje notranjosti na papir, na tipke, bodisi v obliki pesmi, proze,strganih misli..je najboljše človekovo zdravilo. Ne samo za duševne, ljubezenske rane, tudi za fizično bolečino in preživetje.V takšni fazi sem začela pisati tudi sama...obstaja zgodba, ki me je ozdravila. Samo verjemi vase, saj si napomembnejše bitje na svetu